Вайзекс Инвестментс ООД
финансово консултиране

За нас

legal finance 2

Вайзекс Инвестментс ООД

Нашата компания Вайзекс Инвестментс е учредена през 2014 г. в София, България. Основната дейност на дружеството е инвестирането на международните стокови борси. Ние работим на световните водещи борси - Ню Йорк, Лондон, Франкфурт, Париж. 

Нашият екип се състои от професионалисти с повече от 5 години опит в сферата.


Ние използваме два бизнес модела за нашите борсовите транзакции - дългосрочни инвестиции (в продължение на повече от месец) и търговия (капиталът може да се върти циклично за по-малко от един ден)


В зависимост от очакванията на клиентите можем да предложим различни модели на разпределение на капитала. В някои от моделите, клиентите имат инструментите за контрол на собствените си капитали и могат да повлияят при взимането на решения. С всеки работен модел ние сме в състояние да предоставим:
1. Най-високо ниво на сигурност за капитала. В работата си използваме услугите само на големите световно известни банки
2. По отношение на инвестиционните рискове, ние предлагаме различно ниво на защита на капитала, чрез прилагане на инструменти като „stop loss” (граница на загуби) в зависимост от конкретния работен модел.
3. Високо ниво на възвръщаемост на капитала, който е несравним с обикновените банкови депозити и инвестициите в недвижими имоти


Моля, свържете се с нас и ние ще Ви дадем подробна информация за работните модели, възвръщаемост на капитала и други въпроси.

 

Вайзекс Инвестментс ООД © 2015 | Всички права запазени